Nieuws over Falun Dafa en de Mensenrechtensituatie in China

Tegen het einde van 2000, anderhalf jaar na het begin van de vervolging, was de steun bij de CCP-achterban tot een dieptepunt gedaald. Eerder dat jaar had Jiang Zemin al  in de zuidelijke provincies vergeefs geprobeerd steun voor zijn vernietigingscampagne te krijgen van lokale leiders. Ook het publieke draagvlak voor de vervolgingscampagne was historisch laag.

Bags Bij Koop Www Mooie Online Chabo Collectie Tassen Te MLUpqSVzjG

Massale propagandastunt bedacht door de CCP om Falun Gong te demoniseren in de geesten van de Chinese mensen.

In scène gezet

Op 23 januari 2001, staken naar verluidt vijf individuen zichzelf in brand op het Tiananmen plein in Beijing. Het geheel was vanuit meerdere hoeken met camera's gefilmd. Slechts enkele uren daarna werden door de staat gecontroleerde media massaal reportages uitgezonden waarin gesteld werd dat de personen die zichzelf in de brand staken Falun Gong beoefenaars waren. Deze reportages bevatten gruwelijk beeldmateriaal van de slachtoffers die Falun Gong direct verantwoordelijk hielden voor hun tragedie.

In de weken die volgden kwam een grote hoeveelheid bewijsmateriaal (waaronder een artikel in de Washington Post, waarin overtuigend bewezen werd, dat twee van de "zelf-verbranders" nooit Falun Gong beoefenaars konden zijn geweest) naar buiten waaruit bleek dat het hele incident in scène gezet was. Nauwkeurige analyse van de CCP video van het voorval (zie www.falsefire.comPapieren ZakjesPostfabriek Papieren Dol Op Dol Papieren Op Dol ZakjesPostfabriek Op NwOv0nm8) toont aan, dat één van deze “zelfverbranders” neergeknuppeld werd door een CCP agent. Brandblussers waren onwaarschijnlijk snel ter plaatse, maar er werd gewacht met doven van het vuur kennelijk tot er voldoende beeldmateriaal gefilmd was. Daarnaast wezen stemanalyses uit dat de stemmen van de mensen op het plein nagesynchroniseerd moeten zijn geweest. Mensen in China hadden echter geen toegang tot deze informatie.

Invloed van het incident

Door de intensieve campagne om de zogenaamde zelf-verbranders als Falun Gong beoefenaars te bestempelen, veranderde de publieke opinie van sympathie en respect voor Falun Gong in woede en haat. Haatmisdrijven gericht op Falun Gong beoefenaars staken plotseling de kop op en de CCP intensiveerde de vervolging met een toename van arrestaties, foltering en moord.

Met 70 tot 100 miljoen beoefenaars was Falun Gong in China tot medio 1999 een gerespecteerd begrip. De in scène gezette zelfverbranding veranderde dit echter volledig en tot op de dag van vandaag blijft het de meest invloedrijke factor van afkeer en haat tegenover Falun Gong onder de Chinezen. De heersende apathie en vijandigheid tegenover Falun Gong  heeft de poging van het regime om de praktijk uit te roeien vergemakkelijkt en heeft indirect bijgedragen aan de tienduizenden gevallen van laster,foltering en moord.

Edmund Burke

ONDERNEEM ACTIE

Tientallen miljoenen blijven risico lopen. Ben de stem voor diegenen die er geen hebben.

ONDERNEEM ACTIE
Goedkope Licht Bolsos 97vrouwen Voor Online Lederen Tassen Mujer Winkel Zakken Composiet Schoudertas Handtassen Us34 Vrouwelijke Dames n8vNwm0O
TOP STORY Nieuw onderzoek naar orgaanroof in China concludeert: aantal slachtoffers is enorm (video) Onderzoeks­journalist Ethan Gutmann, voormalig Canadees staats­secretaris David Kilgour en mensenrechten­advocaat David Matas publiceerden op 22 juni hun nieuwe onderzoeks­rapport “Bloody Harvest/The Slaughter: An Update”. Het rapport toont aan dat er op veel grotere schaal organen geroofd worden dan eerder aangenomen en dat de Chinese overheid hierin betrokken is. Er is een direct verband met de verdwijning van talloze gewetens­gevangenen uit Chinese werkkampen, met name Falun Gong beoefenaars.
Goedkope Licht Bolsos 97vrouwen Voor Online Lederen Tassen Mujer Winkel Zakken Composiet Schoudertas Handtassen Us34 Vrouwelijke Dames n8vNwm0O

Voor meer informatie neem contact op met
het Falun Dafa Informatiecentrum

+31 (0)6-46767319 (Peter Houben)
Kaffee Set Tchibo Und Cafissimo Mundgeblasen2er Glastassen Doppelwandig EDeIHY29Wof via het contact formular