28-09-2017, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 15 oktober 2017, 15:00

Locatie:

van Egmondstraat 7, Haarlem
Haarlem

Het valt nog niet mee om je staande te houden in al die drukte. Als iedereen probeert de ander te vlug af te zijn. En te slim. Een voorstelling over erbij willen horen, maar er niet bij passen. Over net even anders zijn. Over eenzaam zijn in de chaos van een groot monstergezin. Waar moet je dan naartoe?

Krak, krak, kraaak … De familie Monster heeft gezinsuitbreiding. Vier snoezige … nou ja, snoezige? Vier monsterbaby's. En wie bang is voor monsters? 't Zijn nog maar baby's! Het verhaal - gebaseerd op het sprookje Het Lelijke Eendje - speelt zich af in een decor van koffers, die op verrassende en originele wijze steeds een nieuw licht werpen op het bijzondere leven van een monstergezin.

Gratis Tas Alle Van Tassen Myomy Kopen Verzending Online wOvNn0ym8

Poppentheater Fatsnerran is een gerenommeerd reizend poppentheater, dat in 1977 opgericht is door poppenspelers Alexander en Marijke Bauwens. Naadloos vullen zij elkaar aan bij de totstandkoming van iedere jeugdvoorstelling, waardoor er ware tekstjuweeltjes ontstaan waar niet alleen kinderen maar ook de begeleidende volwassenen keer op keer met volle teugen van genieten. Aan de vormgeving van decor en poppen besteden zij veel zorg, met oog voor detail en met originele en verrassende vondsten.

Hun leeftijdgebonden jeugdproducties zijn spannend, fantasievol, humoristisch en hebben altijd de belevingswereld van het kind als uitgangspunt. Poppentheater Fatsnerran speelt altijd zichtbaar voor het publiek, waardoor interactie mogelijk is en kan worden ingespeeld op de reacties vanuit het publiek.

Datum: Zondag 15 oktober, 15.00 uur

Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord
Toegang: 7,50 (incl. limonade)

Datum: Zaterdag 21 oktober: 15.00 uur

Leren Laptoptas Leren Leren Leren Werktas Grote Grote Laptoptas Laptoptas Grote Werktas Werktas Grote cj4A53RLq

Vrienden van de Oude Kerk Spaarndam, Kerkplein 2, Spaarndam

Toegang: €7,50 (incl. limonade)

Reserveren: www.verhalenhuishaarlem.nl